Voedingsadvies

Voedingsadvies

Holistisch voedingsadvies

Bij Open Yoga kun je terecht voor persoonlijk en genuanceerd voedings- en leefstijladvies.

Mail naar lorette[@]wellupnorth.com om een afspraak te maken.

Voedingsadvies-2

Welkom

Welkom bij Well Up North!

De consulten worden gegeven door Lorette van Well Up North. Well betekent in het Engels ‘bron’. Met aandacht voor alle aspecten van een persoon heeft ze jarenlang voedingsadvies vanuit Noord-Amerika gegeven en dat doet ze nu vanuit het Noorden van Nederland. Well Up North is jouw kennisbron en begeleidt je naar well-zijn.

Maag- en darmklachten, hormonale disbalans of een auto-immuunziekte?

Dan ben je bij Lorette aan het juiste adres. Door verbetering van de 4S-en kan het lichaam weer balans vinden:

Spijsvertering;

Sport & beweging;

Stress;

Slaap;

Deze factoren hebben invloed op de bacteriën in onze darmen en daarmee ook op onze hormonen en hoe we ons voelen. Voor een energiek leven zijn bovengenoemde aspecten allemaal verbonden met elkaar.

Over

Over Lorette

Ik ben Lorette van Well Up North: als yogadocent en holistisch voedingsdeskundige bij Open Yoga help ik je graag gezonde voedingskeuzes te maken en begeleid ik je naar een leven in balans en vol energie.

Ik vind het ook ontzettend leuk om workshops over voeding te geven. Regelmatig geef ik bij Open Yoga de workshopserie Voeding & Yoga. In drie sessies bekijken we hoe voeding en yoga je energieniveau positief kunnen beïnvloeden. Elke sessie heeft een thema: spijsvertering, hormonen en ontgifting. Meer over mij lees je op Well Up North »

Mail naar lorette[@]wellupnorth.com om een afspraak te maken.

voedingsadvies-groningen