Yoga voor iedereen

yogastudio poses

Yogastudio

Over Open Yoga

Yoga voor iedereen! Dat is ons doel: een plek creëren om yoga op een toegankelijke manier aan te bieden, waar de drempel laag is om naar binnen te stappen en waar je heen kunt wanneer het jou uitkomt. Een yogastudio waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Beginner, ervaren, nuchter, spiritueel, meer of minder flexibel, of een gezonde mix van alles hierboven – bij Open Yoga ben je inmiddels al meer dan 10 jaar welkom. Dit is ons verhaal!

Dieuwertje

Ik ben Dieuwertje Homan,
eigenaar van Open Yoga.

Samen met Mandy Bolder heb ik Open Yoga in 2013 opgericht, in een klein pandje aan de Steentilstraat. Al gauw groeiden we daar uit en verhuisden we naar het prachtige lichte gebouw aan de Zuiderkerkstraat waar we nu alweer jaren in zitten. Mandy is inmiddels haar eigen avontuur begonnen in Spanje, maar ik ben zeker niet alleen achtergebleven! De studio run ik nu samen met een kernteam van 4 toppers, een 30-koppig docententeam en een stuk of 10 vrijwilligers.

Mijn verhaal

Toen ik 25 was, kwam ik voor het eerst met yoga in aanraking

Vooral om fysiek soepeler te worden. Al gauw merkte ik dat ik niet meer zonder kon en wilde. Leniger werd ik inderdaad, maar het bleek vooral de toename in mentale en emotionele balans die me richting begon te geven. Yoga werd mijn manier om in alle hectiek van het leven bij mezelf te blijven. Dit wilde ik delen met de mensen om me heen: samen je bewustzijn vergroten, je pad vinden en tegelijkertijd fitter worden. Lekkerder in je vel dus, letterlijk en figuurlijk. Dat is de gedachte van waaruit Open Yoga is ontstaan: dit gevoel met zoveel mogelijk mensen delen!

Dat kan ik natuurlijk niet alleen, en daarom leiden we bij Open Yoga sinds 2014 ook onze eigen docenten op. Inmiddels hebben al meer dan 120 docenten bij ons een opleiding gevolgd.

Het doorgeven van kennis en de liefde voor yoga in combinatie met het ondernemen is voor mij een hele fijne combinatie. En met veel passie en liefde run ik dan ook dit mooie bedrijf. Je bent van harte welkom in onze studio. Of je nou komt voor yoga, een behandeling, een theetje of een opleiding, we zorgen graag voor je!

Moi!
Dieuwertje

voordelen van yoga

Ons team

Het Open Yoga kernteam is vier vrouw sterk. Wie we zijn en wat we doen lees je hieronder!

Eigenaar | Yin | Basics | Power & Play
Tekst & web | Basics | YinYang
Stretch & Flex | Yin
Socials & vormgeving | Zwangerschapsyoga

Onze locatie

Heb je een vraag of wil je iets delen? 

Kom langs!
Vlak voor en na iedere les is er iemand in de studio aanwezig om je vraag te beantwoorden.

Je vindt ons op Zuiderkerkstraat 10, Groningen.

Bel, sms of app naar 06 22 06 64 49
Mail naar info@openyoga.nl

Goed om te weten: Maandag t/m vrijdag doen we ons best om je mail binnen 24 uur te beantwoorden. In het weekend kan het iets langer duren voordat je een reactie krijgt.