Massage

Massage

Bij Open Yoga kun je terecht voor verschillende soorten massage!

Massage is een prettige manier om lichamelijk en geestelijk te ontspannen en los te komen van dagelijkse bezigheden.

YinYang 2

Welkom

Welkom bij Hartcontact

De massages worden gegeven door Irmgard van Hartcontact. Ze geeft de volgende soorten massages en behandelingen:

Klassieke massage

Ontspanningsmassage

Shiatsu Therapie

Lymfedrainage

Reiki

Meer over Irmgard’s behandelingen lees je op Hartcontact »

Over

Over Irmgard

Al jong raakte ik gefascineerd door de wereld die je niet met je verstand en woorden kunt begrijpen. Ik groeide op in een groot, religieus gezin. En hoewel ik vroeger al voelde dat religie mij niet alle antwoorden kon geven, heeft het me wel opengesteld voor het idee dat er meer is dan je met het oog kunt zien. Antwoorden vond ik vroeger meer in contact met dieren en de natuur. Urenlang kon ik daar doorbrengen. Het zorgde ervoor dat ik intuïtief leerde afstemmen op mijn omgeving en wat ik voelde. De vaardigheid om intuïtief behoeften en wensen van anderen in te voelen, heb ik dus in de natuur en in mijn grote gezin opgedaan. Later in mijn werk als pedagogisch medewerker met kinderen en mensen met een beperking heb ik deze vaardigheid steeds meer verdiept.

Maar er was meer in de wereld wat erop wachtte ontdekt te worden! Ik trok de wereld in om met eigen ogen te zien hoe magisch onze wereld is. Wat heeft Moeder Aarde toch voor fantastische wonderen te bieden! De hoogste bergen heb ik beklommen en ik ben de allerdiepste diepten in gedoken. Ook in de reis van mijn leven heb ik figuurlijk de hoogste pieken en diepste dalen gezien.

Al deze ervaringen neem ik mee in mijn massages. Ze zijn onlosmakelijk met mij verbonden. In mijn behandelingen wil ik je zien, wil ik je voelen. Ik laat me leiden door mijn intuïtie en ervaringen. Als je ervoor open staat, kan ik je misschien hier en daar een richting laten zien.

Met iedere behandeling, elke klant, elk nieuw mens in mijn leven leer ik weer iets nieuws. Laat ik net zoals iedereen oude conditioneringen los. Gedreven door de behoefte naar innerlijke en uiterlijke vrede ben ik nooit uitgeleerd!

Namasté

open yoga massages