YogaHour

Yogales

YogaHour: actieve yoga in Groningen

Wil je actieve yoga doen in Groningen? YogaHour is een dynamische en krachtige les in een hoog tempo. Zoek je een uitdaging, dan zit je hier goed!

Wat YogaHour precies is en of deze les voor jou is lees je hier! Weet je zo al genoeg, dan kun je natuurlijk ook meteen je les boeken.

YogaHour 1

Lessen

Wat is YogaHour en is het geschikt voor mij?

YogaHour is een actieve les waarin we op een stevig tempo een groot aantal houdingen per les doen – tussen de 40 en de 50! We besteden veel aandacht aan techniek door middel van precieze aanwijzingen. We beginnen elke les met een Woord van de Dag en de muziek kan wat funkier zijn dan in de andere lessen ;)

YogaHour is ontwikkeld door Darren Rhodes, de lessen (sequences) die we geven komen uit de YogaHour syllabus. Deze zijn zorgvuldig samengesteld door een hiervoor specifiek gecertificeerde YogaHour-docenten. Meer over Darren en YogaHour »

Kan ik een YogaHour les doen?

YogaHour is een Advanced les, het is dus handig als je ervaring hebt met yoga en al bekend bent met de houdingen. Je komt dan beter mee met het tempo van de les. Hou je van een uitdaging, dan ben je als fitte beginner zonder blessures ook zeker welkom.

Eerst wat meer ervaring opdoen? Volg dan wat Basics » lessen.

We hebben YogaHour ook als Hot-les »

Praktisch

Is Power Yoga hetzelfde als YogaHour?

Power Yoga is eigenlijk elke yogales waarbij kracht en/of een hoog tempo komt kijken. Bij Open Yoga zou je Vinyasa », Power & Play » en YogaHour als Power Yoga kunnen omschrijven.

Functionele Yoga

Bij Open Yoga werken we vanuit Functionele Yoga, wat in het kort betekent dat we erkennen dat iedereen anders is, en dat elke yogahouding er per persoon anders uitziet. We gaan niet op zoek naar het perfecte plaatje of naar hoe de houding eruit “hoort” te zien. We proberen ons lichaam niet in een houding te duwen; we proberen de houding juist te vormen naar ons eigen lichaam.

YogaHour 2

YogaHour in Groningen: boek je les bij Open Yoga

Nieuwsgierig geworden? Bij Open Yoga hebben we YogaHour voor je in verschillende vormen: er zijn lessen in de studio en online lessen.

Beginnen met YogaHour: doe een proefles!

Ben je nieuw bij ons? Maak gebruik van ons proefles-pakketje!

Beginnen met Yoga: introductiecursus in de studio en online

Liever iets meer begeleiding voor je de les in stapt? Tijdens de introductiecursus leggen we in 5 weken een stevige basis. Ook zijn er online opties! Lees verder over de Introductiecursus »

Ervaringen

Wat anderen zeggen over Open Yoga Groningen