YinYang

Yogales

YinYang: inspanning en ontspanning

Wil je graag YinYang Yoga doen in Groningen? YinYang is een toegankelijke les waarin we inspanning en ontspanning combineren.

Wat het precies is en of deze les voor jou is lees je hier! Weet je zo al genoeg, dan kun je natuurlijk ook meteen je les boeken.

YinYang 1

Lessen

Wat is YinYang en is het geschikt voor mij?

Tijdens een YinYang les doen we actieve houdingen (yang) en passieve houdingen (yin). Zoals in elke yoga-les is er aandacht voor ademhaling en meditatie. Meestal is de eerste helft van de les yang en de tweede helft yin. In het yang-gedeelte ligt de focus op de spieren, we werken aan kracht, flexibiliteit en doen we soms een flow. Dit kan per les en per docent een beetje verschillen.

Door ons eerst in te spannen, is het makkelijker om je over te geven aan de ontspanning die daarna volgt in het yin-gedeelte van de les. Wat je in het yin-gedeelte kunt verwachten kun je lezen op de pagina over Yin Yoga »

We hebben YinYang ook als Hot-les »

Kan ik een YinYang les doen?

YinYang is een toegankelijke les, die geschikt is voor alle niveaus. Ook als beginner ben je dus welkom. Per houding krijg je verschillende opties die je kunt aanpassen op wat voor jou goed voelt. Eerste keer? Laat het je docent even weten aan het begin van de les.

Praktisch

Functionele Yoga

Bij Open Yoga werken we vanuit Functionele Yoga, wat in het kort betekent dat we erkennen dat iedereen anders is, en dat elke yogahouding er per persoon anders uitziet. We gaan niet op zoek naar het perfecte plaatje of naar hoe de houding eruit “hoort” te zien. We proberen ons lichaam niet in een houding te duwen; we proberen de houding juist te vormen naar ons eigen lichaam.

YinYang 2

YinYang Yoga in Groningen: boek je les bij Open Yoga

Nieuwsgierig geworden? Bij Open Yoga hebben we Yin Yang Yoga voor je in verschillende vormen: er zijn lessen in de studio en online lessen.

Beginnen met YinYang: doe een proefles!

Ben je nieuw? Maak gebruik van ons proefles-pakketje!

Beginnen met Yoga: introductiecursus in de studio en online

Liever iets meer begeleiding voor je de les in stapt? Tijdens de introductiecursus leggen we in 5 weken een stevige basis. Ook zijn er online opties! Lees verder over de Introductiecursus »

Ervaringen

Wat anderen zeggen over Open Yoga Groningen