Power Yoga

Yogales

Power Yoga: Power & Play

Zoek je Power Yoga in Groningen? Power & Play is een dynamische, speelse les waarin we toewerken naar complexere houdingen, zoals bijvoorbeeld een handstand!

Wat het precies is en of deze les voor jou is lees je hier! Weet je zo al genoeg, dan kun je natuurlijk ook meteen je les boeken.

Power & Play 1

Lessen

Wat is Power & Play en is het geschikt voor mij?

Power & Play is een actieve en speelse les waarbij we met creatieve drills toewerken naar complexere houdingen, zoals bijvoorbeeld een handstand of een andere armbalans. We bouwen de houding stap voor stap op door de juiste spiergroepen op te warmen en te versterken. Ook werken we aan flexibiliteit. Je hoeft het allemaal niet perfect te kunnen om mee te doen – juist door de houding op te bouwen met opties en variaties werk je aan je proces. We gaan lachen, omvallen en een beetje spierpijn kweken ;)

 

Kan ik een Power & Play les doen?

Bij Open Yoga geven we Power & Play en Power & Play All-level. In principe kan iedereen meedoen met een Power & Play All-level les, maar het is handig als je ervaring hebt met yoga en al bekend bent met de houdingen. Je komt dan beter mee met het tempo van de les. Als je nog niet zoveel ervaring hebt, kun je eerst wat Basics » lessen volgen.

We hebben Power & Play ook als Hot-les »

Praktisch

Is Power Yoga hetzelfde als Power & Play?

Power Yoga is eigenlijk elke yogales waarbij kracht en/of een hoog tempo komt kijken. Bij Open Yoga zou je Vinyasa », Yoga Hour » en Power & Play als Power Yoga kunnen omschrijven.

Functionele Yoga

Bij Open Yoga werken we vanuit Functionele Yoga, wat in het kort betekent dat we erkennen dat iedereen anders is, en dat elke yogahouding er per persoon anders uitziet. We gaan niet op zoek naar het perfecte plaatje of naar hoe de houding eruit “hoort” te zien. We proberen ons lichaam niet in een houding te duwen; we proberen de houding juist te vormen naar ons eigen lichaam.

Power & Play 2

Power Yoga in Groningen: boek je les bij Open Yoga

Nieuwsgierig geworden? Bij Open Yoga hebben we Power & Play voor je in verschillende vormen: er zijn lessen in de studio en online lessen.

Beginnen met Power Yoga: doe een proefles!

Ben je nieuw bij ons? Maak gebruik van ons proefles-pakketje!

Ervaringen

Wat anderen zeggen over Open Yoga Groningen