Yoga docent

Over Samantha

Over yoga docent Samantha

Hoi! Mijn naam is Samantha, van Yoga met Sam. Je ziet mij wekelijks op de mat bij Open Yoga. Ik geef yinyang, yin, basics, de intro 2 yoga, restorative en val ook voor andere lessen in.

Yoga is voor mij rust. Zodra ik de studio binnenkom valt al het andere van mij af. Het wordt rustiger in mijn hoofd. Bewust van mijn ademhaling. Op de mat observeer ik hoe mijn lichaam reageert op de adem. Dan voel ik weer dat ik een lichaam heb dat zoveel voor mij doet en zoveel te vertellen heeft. En dan krijg ik zin om goed voor dat lichaam te zorgen. Yoga is een van de manieren waarop ik dat doe. Soms alleen thuis met YouTube, maar vaker samen met jullie. Samen is het leuker, fijner, makkelijker.

Ik houd van yoga waarbij je beweegt en voelt en ook een beetje de stilte opzoekt in jezelf. Aandacht voor de details in een houding of juist langer in een houding observeren. Verbinden met je lichaam kan op zoveel manieren. En het kan je vertellen waar je wat meer kunt dan je dacht, of waar je het juist iets rustiger aan mag doen. Zo leerzaam!

Voor mij is yoga, tijd op de mat, meditatie en de eindspanning allemaal manieren om weer contact te maken. Contact met mezelf, met jullie, met mijn lichaam en dat wat belangrijk voor mij is.

Ik kijk er naar uit je te zien op de mat!

samantha

De agenda van Samantha

Andere docenten bij Open Yoga Groningen