Yoga docent

Over Nadine

Over yoga docent Nadine

Hoi, mijn naam is Nadine. Ik ben al sinds ik kon lopen aan het dansen geweest. Als  kind en volwassene heb ik op allerlei soorten dans gezeten en de laatste jaren heb ik veel martial art (Taekwon-Do) beoefend en allerlei soorten yoga. Met name Hatha Yoga, Sup Yoga, Acro Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, Kinder Yoga, Stoel Yoga, ZwangerschapsYoga, Mama-Baby Yoga en Hot Yoga.

Ik heb mijn 500 hrs diploma Alignment Based Hatha Yoga behaald en heb daarnaast de Birthlight Zwangerschapsyoga en Mama-Baby Yoga opleiding afgerond.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je veilig en goed uitgelijnd in de houdingen komt en dat alle spiergroepen goed aan bod komen. Ik bied je graag een stuk verdieping van je eigen kunnen en een grap ter ontspanning.

Ik vind het fijn om mijn lessen rustig op te bouwen en zowel statische als dynamische yoga houdingen aan bod te laten komen, in combinatie met onderdelen als meditatie en ademhalingstechnieken.

Ik hoop dat je tijdens het beoefenen van yoga je levensenergie weer kan laten stromen, nieuwe inzichten op zal doen en je ontspanning vindt.

Ik zie je graag in de les!

Namaste.

Nadine

De agenda van Nadine

Andere docenten bij Open Yoga Groningen