Yoga docent

Over Kim

Over yoga docent Kim

Mijn naam is Kim en eind 2019 heb ik de 200 HR teacher training afgerond bij Open Yoga.

Vanaf het eerste moment dat ik yoga deed, wist ik dat het voor mij een heel belangrijke tool is om mij goed te voelen in mijn hoofd en lijf. Het was alleen niet altijd even makkelijk om mezelf dit ook te geven. Vanaf een paar jaar geleden ben ik met meer structuur en regelmaat yoga gaan beoefenen en heeft het mijn leven echt veranderd. Omdat dit voor mij zo betekenisvol was, ontstond mijn wens (en droom) om dit door te geven aan anderen, en dus om een Teacher Training te gaan doen. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze in 2019 heb kunnen doen!

Ik geef een aantal lessen bij Open Yoga en vind het daarin leuk om verschillende dingen en ook nieuwe dingen die ik tegen kom uit te proberen. Voor mij staat vooral centraal om mensen contact met hun lichaam te laten maken, en ook te laten ervaren. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in het psychische aspect van yoga, omdat ik geloof dat yoga niet stopt bij het doen van de houdingen. Dit zal dan ook vaker terugkomen in mijn lessen in de vorm van thema’s of de aanwijzingen die ik geef.

Naast yoga vind ik het leuk om mooie boeken te lezen, in de natuur te wandelen, bordspelletjes te spelen en lekker te knuffelen met de kat op de bank.

Foto Kim

De agenda van Kim

Andere docenten bij Open Yoga Groningen