Yoga docent

Over Jolien

Over yoga docent Jolien

Door gevarieerde bewegingen in relatie met de ademhaling, is yoga voor mij de perfecte samenkomst van lichaam, geest en gevoel. De afwisseling tussen inspanning en ontspanning, het versterken en versoepelen van het lichaam én geest brengt mij de nodige rust en balans.

Tijdens mijn burn-out besloot ik de Yoga Teacher Training te volgen bij Open Yoga en dit is één van de beste beslissingen geweest die ik had kunnen nemen. Het heeft mij doen besluiten om mij te gaan richten op twee dingen waar ik veel energie van krijg: yoga en illustreren. Deze twee zijn voor mij nauw met elkaar verweven: in de yogales kan ik al mijn creativiteit kwijt en yoga is regelmatig het onderwerp van mijn illustraties.

Mijn ervaring als sociaal werker neem ik mee in de yogales; ik vind het belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt binnen de les, ongeacht ervaring, achtergrond of gezondheid. Je kunt daarom een toegankelijke, enthousiaste les van mij verwachten met rustige en duidelijke uitleg. In de yogapractice vind ik de balans tussen zowel het versterken als het versoepelen van het lijf belangrijk, door te kiezen voor een juist evenwicht tussen inspannende en ontspannende houdingen met aandacht voor de ademhaling. Ik geloof dat iedereen de voordelen van yoga kan ervaren en zich beter kan voelen in lichaam en hoofd na een les, en hoop je dit dan ook mee te kunnen geven!

jolien

De agenda van Jolien

Andere docenten bij Open Yoga Groningen