Yoga docent

Over Dieuwertje

Over yoga docent Dieuwertje

Met yoga vind ik balans (terug), door meditatie sta ik (af en toe) stil. Ik heb geleerd door de beoefening van yoga dat ik niet altijd iets hoef met mijn gedachten. Dit zijn waardevolle lessen die ik tijdens mijn lessen probeer door te geven.

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga, in de sportschool bij Mandy als aanvulling op mijn krachttraining. Hier kwam ik mezelf even tegen, ik voelde me zo stijf tijdens mijn eerste lesje. Mijn gedrevenheid en perfectionisme hielpen me ook niet echt ;) Maar ik ben ook nieuwsgierig en intuïtief wist ik: dit is heel goed voor mij! Bewust ZIJN, verbinden en veelzijdig bewegen was wat ik nodig had in mijn drukke leven.

In de jaren die volgden (en nog!) heb ik mezelf en mijn yoga practice ontwikkeld door op veel verschillende plekken bij veel verschillende docenten yoga te doen! Door deze ontwikkeling is er meer balans, bewustzijn en vertrouwen. Zowel op de yogamat als in mijn veelzijdige leven.

Als ondernemer weet ik dat flexibiliteit, grenzen aangeven en vertrouwen belangrijk zijn. Mijn visie is dat je dit zowel fysiek als mentaal oefent door de yoga practice.

Mijn passie voor yoga en het ondernemerschap mag ik sinds 2013 combineren in het runnen van deze mooie studio. In mijn stijl van lesgeven vind ik het belangrijk dat je begrijpt wat je doet, dat je mag ontdekken en ervaren in een veilige omgeving. Mijn lessen zijn energiek, speels en met aandacht voor jou als individu.

Ik ben 500RYT-yogadocent en naast mijn reguliere en privé-lessen geef ik een teacher trainingen.

Dieuwertje

De agenda van Dieuwertje

Andere docenten bij Open Yoga Groningen