Find your Pace

Program

Find your Pace - Vinyasa Immersion

Do you want to learn:

How to teach an intelligently sequenced vinyasa class?
How to modify your sequence for different levels?
How to find your personal pace and rhythm as a teacher?

Join Dieuwertje in this program to specialise in teaching a vinyasa practice and get to know more about this challenging and fun style of teaching!

yogalessen in groningen

Topics

What will you learn?

Intelligent sequencing of Surya A, B & C

Efficient cueing

Teaching with rhythm

How to modify to different levels

How to teach vinyasa in a functional style

Each day consists of pranayama, meditation, asana, lectures, anatomy and a teaching practicum. Because of the small group setting we will have plenty of time for individual questions. Before the start of this program you will get homework as preparation (max. 3hr)

Practical

Dates and costs

8 December 2023 18.00-21.00

9 December 2023 09.00-17.00

10 December 2023 09.00-17.00

Price: €299,- (tax free)

This program also grants you 25 CE credits with Yoga Alliance and can be part of your 300 journey.

open yoga groningen 2

About the teacher

Met yoga vindt ik balans (terug), door meditatie sta ik (af en toe) stil. Ik heb geleerd door de beoefening van yoga dat ik niet altijd iets hoef met mijn gedachten. Dit zijn waardevolle lessen die ik tijdens mijn lessen probeer door te geven.

In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga, in de sportschool bij Mandy als aanvulling op mijn krachttraining. Hier kwam ik mezelf even tegen, ik voelde me zo stijf tijdens mijn eerste lesje. Mijn gedrevenheid en perfectionisme hielpen me ook niet echt ;) Maar ik ben ook nieuwsgierig en intuïtief wist ik, dit is heel goed voor mij! Bewust ZIJN, verbinden en veelzijdig bewegen was wat ik nodig had in mijn drukke leven.

In de jaren die volgden (en nog!) heb ik mezelf en mijn yoga practice ontwikkeld door op veel verschillende plekken bij veel verschillende docenten yoga te doen! Door deze ontwikkeling is er meer balans, bewustzijn en vertrouwen. Zowel op de yogamat als in mijn veelzijdige leven.

Als ondernemer weet ik dat flexibiliteit, grenzen aangeven en vertrouwen belangrijk zijn. Mijn visie is dat je dit zowel fysiek als mentaal oefent door de yoga practice.

Mijn passie voor yoga en het ondernemerschap mag ik sinds 6 jaar combineren in deze mooi studio, samen met Mandy run ik Open Yoga. In mijn stijl van lesgeven vind ik het belangrijk dat je begrijpt wat je doet, dat je mag ontdekken en ervaren in een veilige omgeving. Mijn lessen zijn energiek, speels en met aandacht voor jou als individu.

Ik ben 500RYT-yogadocent en naast mijn reguliere en privé lessen geef ik een 200-RYS teacher training samen met Mandy & Kenny.

Dieuwertje

Other modules

We also offer other modules in this Advanced Teacher Training (300HR)!